Tradicionális Thai Masszázs

tradicionális thai masszázs

Mi a Tradicionális Thai Masszázs?

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyenesúlyozásában rejlik. A thai masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél.

A Thai masszázs hatásai:

A thai masszázs lényege az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

A thai masszázs hatása tehát egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájadalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés, és a nyirokkeringés, ezáltal elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A nyújtások, “kihúzások” oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.

“Nyugaton már szélesebb társadalmi rétegek életmódjába épült be a rendszeres masszázs. Megszokott dolog, hogy este nem (vagy nem mindig) egy pohár whiskyvel lazítanak, hanem az annál sokkal egészségesebb és tartósabb hatású thai masszázzsal kényeztetik magukat az emberek.”!!

Kinek ajánlott?

– ülő munkát végzőknek
– mozgásszegény életmódot folytatóknak
– reumatikus és ízületi panaszok esetén
– stresszes életmód esetén
– alvásproblémák esetén
– sportolóknak
– nehéz fizikai munkát végzőknek
– valamint bárkinek általános megelőző, közérzetjavító kezelésként

Kinek nem ajánlott?

– nyirokrendszeri problémák esetén
– magas vérnyomás és szívelégtelenség esetén
– csontritkulásban szenvedőknek
– súlyosabb visszértágulat fennállásakor
– trombózisos megbetegedések esetén
– epilepsziás betegeknek
– terhesség idején
– sebek, bőrgyógyászati problémák esetén
– protézist viselőknek (pl. térd-, vagy csípőprotézis)
– csonttörés, csontprotézis esetén

Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, eredeti thai masszázs matracon, a földön történik.

A thai masszázs matracunk töltete eredeti, kezeletlen gyapot (a gyapot terméséből nyert természetes növényi anyag, mely pamutszerű, sőt pamut felhasználásához használják), melynek köszönhetően a matrac nemcsak természetes összetevőjű, de tömör, nyomást elnyelő töltetű ugyanakkor kellemesen tömött, kényelmes fekvésű használatot eredményez. A 100%-ban természetes gyapot töltet nemcsak a tökéletes, allergén mentes kényelmes fekvést biztosítja. A gyapot tulajdonságaiból fakadóan az rendkívül jól szigetel, a test hőjét megtartja, így rendkívül jól szellőző, nedvességet nem vesz fel, így az eredeti thai párna formatartó, jól szellőző és friss marad. Allergiások számára is bátran használható, eredeti tradicionális thai mintákkal kivitelezve, kézzel készült matrac.

thai masszázs matrac

Különböző egészségügyi problémáival forduljon bizalommal hozzánk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb masszázsban részesüljön.

Tekintse meg árainkat:

Szexuális szolgáltatás KIZÁRVA!

Thai Masszázs Árak
60 perces 4000 Ft.
90 perces 6000 Ft.