Gépi nyirokmasszázs – Hullámmasszázs

gépi nyirokmasszázs

Mi a gépi nyirokmasszázs, vagy hullámmasszázs?

A gépi nyirokmasszázs eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. Az úgynevezett köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és vérkeringésre. Egy mechanikus terápiás módszer, mely a sűrített levegő által szabályozott masszázson alapul, ezért széles körben alkalmazzák a fizikoterápiában és a kozmetológiában is.

A nyirokterápia célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse a duzzanatokat és fokozza a keringést. Aktiválja a vérkeringést, mind a vénás, mind a nyirok keringést, stimulálja a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

Az elérhető kedvező hatások:

Salaktalanítás, méregtelenítés, immunerősítés, relaxáció, stresszoldás, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, izomláz, gyulladások csökkentése, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, orvosi kezelések utógondozása, bőr állapotának javítása (feszesség fokozása).

A nyomásterápia tökéletes kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, legfőképp az ultrahangos kavitáció és hideglézeres lipolízist követően a zsír kiürítésében játszik nagy szerepet. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre. A kezelés legfontosabb élettani hatásainak köszönhetően a nyirokkeringés ideális állapotú lesz, csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a bőr pedig szebb lesz. A kozmetikai eljárásokban 30-40 perces kezelések vannak, gyakoriságot tekintve a kezelések általában heti 2-3 alkalommal javasoltak, illetve amennyiben zsírbontó vagy cellulit kezelések kiegészítéseként alkalmazzuk, mindig az alakformáló kezelés után használjuk.

Ellenjavallatok:

• Vese-, légzőszervi-, keringési- és szívelégtelenség
• Magas vérnyomás (kivéve, ha gyógyszerrel kontrollált)
• Elégtelen keringési rendszer, trombózis veszély
• Jelentős, tekervényes visszértágulat
• Nyirokér-, ízületi gyulladás
• Fertőző, gyulladásos betegségek, bőrfertőzés
• Ingadozó vérnyomás
• Láz

Tekintse meg árainkat:

Gépi nyirokmasszázs Árak
30 perces 2000 Ft.
45 perces 3000 Ft.